Την «ελληνική εβδομάδα» εγκαινίασε ο υφ. Γ. Νικητιάδης στο Λονδίνο

Την «ελληνική εβδομάδα» εγκαινίασε ο υφ. Γ. Νικητιάδης στο Λονδίνο

Την «Ελληνική Εβδομάδα» στο νέο και πολύ μεγάλο εμπορικό κέντρο Westfield, εγκαινίασε την Δευτέρα ο υφυπουργός Πολισμού και Τουρισμού, κ. Γ. Νικητιάδης. Το Westfield θεωρείται το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και αποτελεί δημοφιλή προορισμό για Βρετανούς και ξένους καταναλωτές καθώς υπολογίζεται ότι το επισκέπτονται περίπου 750.000 άτομα την ημέρα.

Το ελληνικό περίπτερο είναι ένα μεγάλο θεματικό πάρκο το οποίο παρουσιάζει όλες τις διαστάσεις και τις μορφές τουρισμού στην Ελλάδα. Μια τεχνητή παραλία μεταφέρει την ατμόσφαιρα από τα ελληνικά νησιά, μια αναπαράσταση αρχαιολογικής ανασκαφής δίνει τις διαστάσεις του ελληνικού πολιτισμού και δύο γνωστοί Έλληνες σεφ, οι κ.κ. Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος, προσφέρουν στους επισκέπτες δείγματα της ελληνικής κουζίνας.

Παράλληλα, το πρόγραμμα των καθημερινών εκδηλώσεων περιλαμβάνει ζωντανές παραστάσεις του θεατρικού έργου “Μάμα Μία” καθώς και παραστάσεις από Έλληνες καλλιτέχνες. Η Βρετανική αγορά θεωρείται πολύ ζωτική για τον ελληνικό τουρισμό.
(Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ)

NO COMMENTS

Leave a Reply