Αποδοκιμάστηκε ο Γερουλάνος στις Βρυξέλλες (video)

Αποδοκιμάστηκε ο Γερουλάνος στις Βρυξέλλες (video)

Ως τις Βρυξέλλες έφτασαν την Τετάρτη, οι αποδοκιμασίες κατά των Ελλήνων πολιτικών. Θύμα, αυτή τη φορά, υπήρξε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. Μέλη της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται Βρυξελλών» διέκοψαν εκδήλωση της επετείου από τη Μάχη του Μαραθώνα, την οποία διοργάνωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρυσούλα Παλιαδέλη και στην οποία συμμετείχε ο κ. Γερουλάνος.
Στην εκδήλωση, εκτός από τον κ. Γερουλάνο, παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Χανς – Γκερτ Πότερινγκ, ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Φιλελεύθερος ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης και η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή. Στην αίθουσα, βρισκόταν επίσης η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη.
Οι διαδηλωτές εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης, ζήτησαν το λόγο και ανήρτησαν πανό. “Βάρβαροι της EE και του ΔΝΤ ακούστε καλά, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται ξανά”. (ΕU – IMF barbarians listen up, Peoples of Europe are rising up), ανέγραφε το πανό στα αγγλικά. Οι διαδηλωτές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην ένταση που επικρατεί στην Κερατέα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της.

NO COMMENTS

Leave a Reply