Λονδίνο: Γεύση Ελλάδας στην έκθεση “IFE”

Λονδίνο: Γεύση Ελλάδας στην έκθεση “IFE”

1561FA9BF42F00BC180265644E435CC0“Taste like Greece” είναι το λογότυπο του ελληνικού περίπτερου που συμμετέχει στη διεθνή έκθεση IFE στο Λονδίνο. Ενώ οι επιχειρήσεις, τόσο από τον χώρο των τροφίμων όσο και των ποτών, που εκθέτουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ)είναι συνολικά έντεκα.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών, η οποία πραγματοποιείται σταθερά κάθε δυο χρόνια από το 1979. Το μέγεθος της έκθεσης επιβεβαιώνεται και από την φετινή έκθεση, η οποία είχε την συμμετοχή 1.100 και πλέον εκθετών από 55 χώρες.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως εκτός από τιε δυνατότητες προβολής προϊόντων, υλικών συσκευασίας και εξοπλισμού που παρέχει η έκθεση, παράλληλα πραγματοποιούνται και άλλες συμπληρωματικές εκδηλώσεις όπως σεμινάρια, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και συναντήσεις εκπροσώπων επιχειρήσεων.

Τέλος να πούμε πως σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕ, η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση ήταν καλά οργανωμένη και άφησε ικανοποιημένες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. “Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής και την πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού επιχειρηματικών συναντήσεων και δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε μελλοντικές δράσεις του ΟΠΕ που στοχεύουν στη στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

NO COMMENTS

Leave a Reply