Η ΔΕΛΤΑ σε Γαλλία και Ιταλία

Η ΔΕΛΤΑ σε Γαλλία και Ιταλία

logo_deltaO όμιλος Vivartia ανακοίνωσε την υπογραφή συμφώνου μεταξύ της θυγατρικής του εταιρειας ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Α.Ε. και της Granarolo, της μεγαλύτερης ιταλικής εταιρείας παραγωγής γάλακτος και γιαουρτιού.

Η συνεργασία αφορά στο λανσάρισμα και την αποκλειστική διανομή αυθεντικού ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού και ελληνικού τυριού στις αγορές της Ιταλίας και της Γαλλίας, τα οποία θα παράγονται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ στην Ελλάδα και θα διανέμονται από τα δίκτυα της Granarolo.

«Πρόκειται για μία συνεργασία στρατηγικής σημασίας, η οποία ενώνει δύο ιστορικές αλλά και κορυφαίες στο χώρο των γαλακτοκομικών εταιρείες, με παρουσία πάνω από μισό αιώνα η κάθε μία στη χώρα της, μία ένωση που αναμένεται να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και για τα δύο μέρη. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της ΔΕΛΤΑ σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της Granarolo όσον αφορά στην ιταλική αγορά, αποτελούν τα εχέγγυα για την ανάπτυξη ενός ισχυρού σχήματος στο χώρο των γαλακτοκομικών», αναφέρει η Vivartia στην επίσημη ανακοίνωση.

Ο όμιλος Granarolo δραστηριοποιείται όχι μόνο στη συλλογή και παραγωγή γάλακτος, μέσω του συνεταιριστικού οργανισμού Granlatte, αλλά και στη μεταποίηση και εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων μέσω της Granarolo S.p.A, η οποία διαθέτει οκτώ παραγωγικές μονάδες στην Ιταλία και δύο στη Γαλλία. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου φτάνει σχεδόν το 1 δισ. ευρώ. Εκτός από την Ιταλία, η Granarolo δραστηριοποιείται επίσης στην Γαλλία, την Ισπανία και την Αγγλία.

«Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και η συνεχής καινοτομία, στρατηγικοί πυλώνες της εταιρείας μας, αναγνωρίζονται διεθνώς και φέρουν συνεργασίες με ηγετικούς παίκτες σε πλέον ανταγωνιστικές αγορές. Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι πολύ σύντομα τα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ, τα οποία εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές για πάνω από 60 χρόνια, θα αποτελούν την πρώτη επιλογή και για εκατομμύρια καταναλωτές στην Ιταλία», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ Τροφίμων, Αντώνης Μαυριδόγλου.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply