Λονδίνο: Αποδοκιμασίες κατά του Αδ. Γεωργιάδη από φοιτητές

Λονδίνο: Αποδοκιμασίες κατά του Αδ. Γεωργιάδη από φοιτητές

adonis-georgiadisΦοιτητές αποδοκίμασαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Imperial College στο Λονδίνο.

«Μπαίνοντας μέσα είχαν μαζευτεί 30 – 40 Έλληνες φοιτητές οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν, να σφυρίζουν, να βρίζουν κ.λπ.», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον υπουργό οι φοιτητές προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να μιλήσει για το μνημόνιο.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι ήταν αριστεροί, ενώ έκανε επίσης λόγο για «εξαγώγιμα είδη της Ελλάδος στον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ακόμη σε συγκεκριμένο περιστατικό με έναν φοιτητή, που τον κατηγόρησε ότι η κυβέρνηση κόβει μισθούς, για να πληρώνει τους δανειστές. Όπως είπε, στην αντιπαράθεση που είχαν, ο φοιτητής φώναζε, αλλά «δεν είχε ιδέα για τι μιλούσε, όπως κάνουν συνήθως οι αριστεροί απανταχού της γης».

Σε άλλες δηλώσεις του στον Σκάι ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «υπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό».

«Ένας μού φώναζε ”είσαι ηλίθιος , είσαι μπουμπούκας και πουλάς βιβλία”. Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα» είπε ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε: «αν πήγαινα να τούς μιλήσω σε αμφιθέατρο ελληνικού Πανεπιστήμιου θα με δέρνανε. Εκεί όμως κάνανε φασαρία στην αίθουσα και μετά έκαναν τις κότες γιατί θα είχαν να κάνουν με την αστυνομία που βρισκόταν στην είσοδο και θα είχαν κακά ξεμπερδέματα».

NO COMMENTS

Leave a Reply