Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη χρονιά ο Κώστας Αγραφιώτης

Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη χρονιά ο Κώστας Αγραφιώτης

Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη χρονιά ο Κώστας ΑγραφιώτηςΥπερασπίστηκε τον τίτλο του ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης και στέφθηκε για δεύτερη χρονιά Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Senior του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων 1/8 Buggy υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Efra στην οποία ανήκει και η Ελλάδα. Οι αγώνες διεξήχθησαν φέτος στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Τα μοντέλα αυτά κινούνται με καύσιμο, αγγίζουν πολύ μεγάλες ταχύτητες και είναι κανονικά αγωνιστικά αυτοκίνητα με πλήρες set ρυθμίσεων. Ο αγώνας συγκέντρωσε 150 οδηγούς από όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης, που είναι γνωστός στο ευρωπαϊκό στερέωμα, κατάφερε αυτή την φορά έχοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους, να κατακτήσει τον τίτλο της κατηγορίας Senior και ταυτόχρονα να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο οδηγός που ζει σε Ελλάδα και Κύπρο συμμετείχε με TLR Bullitt στον αγώνα της Ισπανίας και είχε την υποστήριξη του RadioControl.gr Παρά το περιορισμένο budget, θα προσπαθήσει να λάβει μέρος σε μερικούς αγώνες μέσα στο 2014, κυρίως σε Αυστρία και Γερμανία.

NO COMMENTS

Leave a Reply