Πάμπλο Ιγκλέσιας : Στην Ελλάδα απόψε το ακούμε ήδη: “τικ τακ, τικ...

Πάμπλο Ιγκλέσιας : Στην Ελλάδα απόψε το ακούμε ήδη: “τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ”

590_42d77ae3833670c11687d812439c7284.JPG

Τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε το κόμμα Podemos της Ισπανίας, χωρίς να περιμένει καν να ανακοινωθεί επίσημα το αποτέλεσμα.
Το Ποδέμος ελπίζει ότι θα καταφέρει να μιμηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν αργότερα φέτος στην Ισπανία.

“Η ελπίδα έρχεται, ο φόβος πάει. ΣΥΡΙΖΑ, Ποδέμος: θα νικήσουμε”, είπε ο επικεφαλής του κινήματος αυτού, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, μιλώντας ενώπιον περίπου 8.000 στελεχών του Ποδέμος στη Βαλένθια, στην ανατολική Ισπανία.

“Στην Ελλάδα απόψε το ακούμε ήδη: “τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ”», συνέχισε, για να δείξει παραστατικά την «αντίστροφη μέτρηση» προς την αλλαγή, όπως ανέφερε. “Το ίδιο θέλουμε να ακούσουμε πολύ σύντομα και στην Ισπανία”, συνέχισε ο Ιγκλέσιας.

“Ορισμένοι λένε ότι θα προκληθεί χάος στην Ελλάδα. Εγώ λέω ότι το χάος υπάρχει ήδη στην Ελλάδα”, συνέχισε ο Ιγκλέσιας.
“Το χάος είναι τα τρία εκατομμύρια άνθρωποι που δεν έχουν ασφάλιση υγείας. Το χάος είναι το 25% των εργαζομένων σε αυτή τη χώρα που είναι φτωχοί. Προσωπικά δεν θέλω η χώρα μου να μεταμορφωθεί στην σημερινή Ελλάδα και γι’ αυτό πρέπει να νικήσουμε”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος ξεκάθαρα στο Ποδέμος, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, είχε καλέσει νωρίτερα σήμερα τους εκλογείς στη χώρα του, να μην κάνουν ένα «άλμα στο κενό», επιλέγοντας αυτό το κόμμα.

“Δεν μπορούμε να παίζουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, στη ρωσική ρουλέτα της ελαφρότητας, της ανικανότητας και του λαϊκισμού”, δήλωσε ο Ραχόι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του PP.

NO COMMENTS

Leave a Reply