Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε Σόιμπλε: Εμμονή και ύφος ασύμβατο με την ενωμένη...

Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε Σόιμπλε: Εμμονή και ύφος ασύμβατο με την ενωμένη και δημοκρατική Ευρώπη

baroufakis-soimple1-620x330

“Η εμμονή και η επιμονή του σε αυτή την πολιτική και σε αυτό το ύφος, είναι ασύμβατες με την πορεία προς μια ενωμένη και δημοκρατική Ευρώπη”, δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το ύφος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, σχετικά με τον Έλληνα ομόλογό του Γιάννη Βαρουφάκη.

“Είναι σαφές ότι, οι δηλώσεις του απευθύνονται στο εσωτερικό και εσωκομματικό του ακροατήριο”, ανέφερε ο Νίκος Παππάς. Λίγο νωρίτερα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας μετά το Ecofin, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αφερόμενος σε μια προσωπική συζήτηση που είχαν, κατά την οποία ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών του εξέφρασε την ενόχλησή του, για τη διαστρέβλωση των λεγομένων του, ο Σόιμπλε δήλωσε, πως του απάντησε ότι, “το να είναι κάποιος τόσο ανόητα αφελής, σε θέματα επικοινωνίας δεν θα το πίστευα”.

Συνεχίζοντας είπε ειρωνικά προς τους δημοσιογράφους:
“Εσείς φταίτε για όλα τα προβλήματα”. “Το είπε (σημ: ο Βαρουφάκης)”, ανέφερε ένας δημοσιογράφος, για να συνεχίσει ο Σόιμπλε: “Το είπε. Η συνεργασία μας, είναι τόσο στενή, που το επαναλαμβάνω εδώ”.

NO COMMENTS

Leave a Reply