Όταν η Μελίνα αγκάλιαζε τον Ντέιβιντ Μπόουι

Όταν η Μελίνα αγκάλιαζε τον Ντέιβιντ Μπόουι

ννν

Φωτογραφίες που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στη μνήμη του κόσμου, είναι τα στιγμιότυπα που φέρνει στο φως η Ελληνική πρεσβεία στην Ιταλία για να τιμήσει τη μνήμη του Ντέιβιντ Μπόουι που έφυγε στα 69 του μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η θρυλική συνάντηση της δικής μας Μελίνας Μερκούρη με τον πρίγκιπα του λευκού ροκ πριν από 38 χρόνια στις Κάννες στο φεστιβάλ Κινηματογράφου, αποτελεί σπάνιο στιγμιότυπο. Η ελληνική πρεσβεία στην Ρώμη θέλησε να τον αποχαιρετήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο ανεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα, την φωτογραφία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Αποχαιρετισμός στον Ντέιβιντ Μπόουι. Όταν Μελίνα Μερκούρη συνάντησε τον Δούκα του Λευκού Ροκ. 1978 στις Κάννες και ίσως τώρα, στον ουρανό, αλλά σίγουρα θα αποτυπωθούν στη μνήμη μας για πάντα».

Η δική μας Μελίνα διαχυτική τον αγκάλιασε και τον φίλησε με θέρμη. Και οι δυο τους νέοι το 1978 είχαν πολλά να πουν τότε για τη μουσική, τον κινηματογράφο, τον πολιτισμό. Τώρα εκεί ψηλά οι δυο τους θα έχουν πολλά να πουν.

NO COMMENTS

Leave a Reply