Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Τουλούζης

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Τουλούζης

eikona_8

Αρχές της Τουλούζης στη Γαλλία εκκένωσαν πριν λίγο το αεροδρόμιο της πόλης καθώς υπάρχουν φήμες για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού. Ολοι οι επιβάτες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του αεροδρομίου της Τουλούζης βγήκαν εκτός των χώρων του καθώς υπήρξε πληροφορία για τρομοκρατική επίθεση, ενώ ακόμα και επιβάτες που είχαν επιβιβαστεί σε αεροπλάνα αποβιβάστηκαν.

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου που επρόκειτο να ταξιδέψει δήλωσε ότι το κύριο κτίριο του αεροδρομίου εκκενώθηκε σε δύο φάσεις από τις 07:00 τοπική ώρα και όλος ο κόσμος εξακολουθούσε να βρίσκεται έξω από αυτό λίγο μετά τις 08:00. “Προχωρούμε σε μια επιθεώρηση για λόγους ασφαλείας”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της μεθοριακής αστυνομίας χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Έντρομοι οι ταξιδιώτες βγήκαν στους γύρω χώρους του αεροδρομίου, ενώ οι αρχές ερευνούν το εσωτερικό του για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού. Η ανταπόκριση της γαλλικής αστυνομίας ήταν άμεση ενώ στον χώρο έφτασαν, σύμφωνα με το RT και δυνάμεις του στρατού.

NO COMMENTS

Leave a Reply