Το πρωταπριλιάτικο αστείο για τη συναυλία των Abba στην Ελλάδα

Το πρωταπριλιάτικο αστείο για τη συναυλία των Abba στην Ελλάδα

s515494306608940095_p362_i2_w1500

Τα τέσσερα μέλη των Abba υποσχέθηκαν να τραγουδήσουν ξανά για το κοινό για πρώτη φορά εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες, αναφέρει η σουηδική εφημερίδα The Local. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μία και μοναδική συναυλία των Abba θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο, όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα για την ταινία Mamma Mia.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε να τους καλωσορίσουμε στη Σκόπελο», δήλωσε ο επικεφαλής του ελληνικού, τουρισμού κ. Χρήστος Φλιπφλόπουλος. «Ολοι αγαπάμε τους Abba, είναι ο απόλυτος θρύλος». «Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα πάνε στην κοινότητα, για να μας βοηθήσει να επαναφέρουμε το νησί στην προ-Mamma Mia δόξα του», δήλωσε ο κ. Φλιπφλόπουλος.

Η The Local ωστόσο προειδοποιεί τους μεγάλους φαν των Abba: προτού πουλήσετε το σπίτι σας, το αυτοκίνητο και το μικρότερο παιδί σας για να αγοράσετε εισιτήρια για τη συναυλία, σημειώστε ότι δεν θα είναι μία μεγάλη συναυλία καθώς οι Σουηδοί έχουν υπογράψει για να παίξουν μόνο ένα τραγούδι στη σκηνή στο ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής της Σκοπέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της The Local, η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου, που συμπίπτει με την «Ημέρα του ρολού κανέλας» στη Σουηδία. Το δημοσίευμα προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στους fans του συγκροτήματος ωστόσο λίγο αργότερα η εφημερίδα επανήλθε διευκρινίζοντας πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο και πως οι Abba δεν έχουν τέτοια πλάνα….

NO COMMENTS

Leave a Reply