Δυναμικό παρών της Ελλάδας σε διεθνή έκθεση τεχνολογίας

Δυναμικό παρών της Ελλάδας σε διεθνή έκθεση τεχνολογίας

720_112052_b6a7d57b84-ad9108ef8adbc184Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση τεχνολογία των «consumer electronics & home appliances, IFA» του Βερολίνου. Περισσότεροι από 240.000 ενδιαφερόμενοι και 6.000 εκπρόσωποι ΜΜΕ από όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε χρόνο την IFA. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές πλατφόρμες παραγγελιών, οι οποίες ξεπερνούν τα 4 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, η εν λόγω έκθεση θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο με την Ελλάδα να εκπροσωπείται, μεταξύ 1.744 εκθετών από την εταιρία SEIOS SYN.P.E., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Στο επίκεντρο της IFA αναμένεται και φέτος να βρεθούν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες για audio, Hi-Fi, High End, τηλεόραση, κινητά, tablets, smartphones, multimedia, DVD, ψηφιακή τεχνολογία, software, παιχνίδια, edutainment, παιχνίδια, edutainment, αλλά και λευκές συσκευές.

Η IFA επέκτεινε, τα τελευταία χρόνια, τους τομείς της και φέτος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο τομέας «House of sound», ένα περιβάλλον ειδικών προδιαγραφών, όπου προμηθευτές τεχνολογίας του ήχου θα εκθέσουν τα προϊόντα τους. Ακόμη, στο πλαίσιο της έκθεσης, συγκεκριμένα στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη φορά, στο City Cube του εκθεσιακού οργανισμού του Βερολίνου, το Συνέδριο των “top-ranking thinkers & doers” του κλάδου με κεντρική θεματολογία: «Exploring the Digital Society».

NO COMMENTS

Leave a Reply