Ομογενής βρέθηκε νεκρή στο Dachau

Ομογενής βρέθηκε νεκρή στο Dachau

Η Γερμανική Αστυνομία αναζητά στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην εξιχνίαση της μυστηριώδους εξαφάνισης και δολοφονίας της Ζουζούνας Ι. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και τις πληροφορίες της Γερμανικής Αστυνομίας την Τρίτη 03.11.2009 κάποιοι εργάτες τους οδοστρώματος βρήκαν ένα σκελετοποιημένο πτώμα μέσα σε πυκνούς θάμνους μπροστά από έναν ηχομωνοτικό τοίχο. Το σημείο του μακάβριου θεάματος βρίσκεται δίπλα στην γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου 471 στα σύνορα Νταχάου-Κάρλσφελντ (Dachau-Karlsfeld), απέναντι από το ξενοδοχείο Hubertus (Karlsfeld-Rothschweige). Αργότερα διαπιστώθηκε πως το πτώμα ανήκε στην άτυχη 46χρονη Ελληνίδα Ζουζούνα Ι. από το Μόναχο (περιοχή Giesing), η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 14.10.2007.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα έφυγε το εκείνο το πρωί μεταξύ 08.00 και 09.00 από το διαμέρισμά της στην Untersbergstrasse για να παρακολουθήσει την λειτουργία της Ορθόδοξης Εκκλησίας που βρίσκεται επί της οδού Adolf-Kolping-Strasse 1 (Stadtmitte). Συνήθως χρησιμοποιούσε το U-Bahn (U1) για να πάει μέχρι το σταθμό.
Από εκεί και πέρα χάνεται κάθε ίχνος της. Οι αιτίες θανάτου της είναι ακόμα άγνωστες, γι΄αυτό η εγκληματολογική υπηρεσία διεξάγει έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Η εγκληματολογική υπηρεσία της Αστυνομίας ζητά την βοήθεια των πολιτών που γνωρίζουν κάτι για την συγκεκριμένη περίπτωση
Όσοι γνωρίζουν κάτι σχετικά με την περίπτωση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την SOKO στον τηλεφωνικό αριθμό 08141/612-330 ή σε οποιαδήποτε άλλο αστυνομικό τμήμα.
Επίσης μπορείτε να στείλετε πληροφορίες και μέσω Ίντερνετ στο αστυνομικό τμήμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.polizei-oberbayern-nord.de.
(Πηγή: provoles)

NO COMMENTS

Leave a Reply