Προβολή της Ελλάδας σε εκδηλώσεις στη Γενεύη

Προβολή της Ελλάδας σε εκδηλώσεις στη Γενεύη

Ένας μήνας κρητική κουζίνα στο Μοντρέ της Ελβετίας είναι το θέμα που προβάλλει η εφημερίδα της Λωζάνης 24heures. Τρεις γνωστοί σεφ των ξενοδοχείων Εlounda, οι Αντώνης Πετρέλλης, Νίκος Ζαράνης και Μπάμπης Κουντούρης, παρουσιάζουν τις γαστρονομικές δημιουργίες τους στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του Μοντρέ Rοyale Palace και Eden Palace au Lac από τις 14 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου εφέτος. Με την ευκαιρία του γεγονότος προβάλλεται η κρητική διατροφή ως μία από τις πιο υγιεινές και ισορροπημένες στον κόσμο.

Επίσης, την Παρασκευή 25η Μαρτίου, μετά από πρόσκληση της πόλης της Morges, ο ελληνικός σύλλογος Λωζάνης «ΕΣΤΙΑ» παρουσίασε την ιστορία και τα αξιοθέατα των Δωδεκανήσων στο Φουαγιέ του Θεάτρου Beausobre. Στην εκδήλωση προβλήθηκε πλούσιο οπτικό υλικό και ακολούθησαν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, ζωντανή μουσική και προσφορά ελληνικών μεζέδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Tribune de Gen?ve, η Swiss πρόκειται να ξεκινήσει μία επιπλέον καθημερινή αεροπορική σύνδεση Γενεύη – Αθήνα, διαθέτοντας έτσι δύο καθημερινές πτήσεις από την ελβετική πόλη στην ελληνική πρωτεύουσα. Επίσης, η θυγατρική της Edelweiss θα συνδέει το καλοκαίρι τη Γενεύη με το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κω, την Μύκονο και την Σαντορίνη.

NO COMMENTS

Leave a Reply