Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος σε Ελληνική Κοινότητα της Γερμανίας

Δωρεά πυροσβεστικού οχήματος σε Ελληνική Κοινότητα της Γερμανίας

Παραδόθηκε και επίσημα ένα ακόμη Πυροσβεστικό Όχημα Δασοπυρόσβεσης στην Ελληνική Κοινότητα του Νέου Ίζενμπουρκ από τον Δήμαρχο της πόλης Dirk-Oliver Quilling. Σε ειδική συνάντηση στους χώρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης, του Νέου Ίζενμπουρκ παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Stefan Werner, του Δημάρχου κ. Dirk-Oliver Quilling, του κ. Dr. Rarf Ackermann Διοικητή Πυροσβεστικής της Περιφέρειας Όφενμπαχ και Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Ομοσπονδίας Γερμανίας καθώς και των Μέσων μαζικής ενημέρωσης, έγινε η παράδοση του οχήματος στον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Νικόλαο Μίχο (φωτ).
Ο Δήμαρχος τόνισε την “αμέριστη υποστήριξή του στην Ελληνική Κοινότητα στις προσπάθειες που κάνει για να συνεισφέρει στην δασοπροστασία της Ελλάδας”. Τόνισε δε ότι “είναι το δεύτερο πυροσβεστικό Όχημα που δωρίζει ο Δήμος του Νέου Ίζενμπουρκ στην Ελληνική Κοινότητα. Η πρώτη Δωρεά έγινε το έτος 2000. Τότε δωρίσαμε ένα MAGIRUS DEUTZ TLF 16/25 πυροσβεστικό Όχημα το οποίο εδώ και 9 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δήμο Κραννώνα του Νομού Λάρισας. Σήμερα δίνουμε ένα MERCEDES TLF 16/25 και όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας κ. Μίχος, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιοχή της Χαλκιδικής.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας κ. Μίχος, είναι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη και ως εθελοντής πυροσβέστης προσφέρει εδώ και 17 χρόνια τις υπηρεσίες του στους 35.000 κατοίκους του Νέου Ίζενμπουρκ. Στην πόλη ζουν αλλοδαποί από 102 διαφορετικές χώρες. Αναμεσά τους και περίπου 200 Έλληνες.
(Πηγή: provoles)

NO COMMENTS

Leave a Reply