Ερχονται ξανά στην Ελλάδα οι Depeche Mode

Ερχονται ξανά στην Ελλάδα οι Depeche Mode

9eb2a1d1ec9053a60fa33004a97

Οι διαχρονικά αγαπημένοι Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία. Όπως έκανε γνωστό η μπάντα – με ζωντανή μετάδοση μέσω της σελίδας της στο Facebook και του επίσημου site της – θα έρθει στη χώρα μας την Τετάρτη 17 Μαΐου, στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα. Το συγκρότημα θα επισκεφτεί τη χώρα μας στο πλαίσιο της περιοδείας «The Global Spirit» για την προώθηση του νέου του άλμπουμ «Spirit».

Το «Spirit» θα είναι το 14ο επίσημο άλμπουμ των μουσικών πρωτοπόρων και έρχεται σαν συνέχεια του «Delta Machine», που έφτασε στις κορυφαίες πέντε θέσεις των charts σε 26 χώρες και στο νούμερο ένα σε δώδεκα χώρες. Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 33 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 36 ευρώ. Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ. Τα εισιτήρια πίσω από την Golden Standing περιοχή (Pitch B) θα κοστίζουν 48 ευρώ. Τα εισιτήρια μπροστά στην σκηνή κοστίζουν (Golden Standing) 75 ευρώ. Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 65 ευρώ.

NO COMMENTS

Leave a Reply