Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι

Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι

Πανικός και πυροβολισμοί το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι, το οποίο έχει εκκενωθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας αποπειράθηκε να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη. Ο στρατιώτης πυροβόλησε τον δράστη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπ. Εσωτερικών, Bruno Le Roux.

Η γαλλική Αστυνομία ενημέρωσε μέσω Twitter ότι εκτυλίσσεται επιχείρηση στο χώρο και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν το αεροδρόμιο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν εάν υπάρχει συνεργός του δράστη, ενώ πυροτεχνουργοί ελέγχουν για την ύπαρξη εκρηκτικών. Έως τώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα ή τα κίνητρα του δράστη.

Άλλες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο ύποπτος κρατείται από τις δυνάμεις ασφαλείας. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο τον υπουργό Εσωτερικών, σημειώνει ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς όταν επιχείρησε να αποσπάσει το όπλο. Χρήστες των social media κάνουν λόγο για υπόθεση ομηρίας, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής οι πληροφορίες.

NO COMMENTS

Leave a Reply