Συγκλονίζει Έλληνας μέσα από παμπ στο Λονδίνο

Συγκλονίζει Έλληνας μέσα από παμπ στο Λονδίνο

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν οι θαμώνες μίας παμπ στο Λονδίνο, την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 7 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 48. Ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον τρόμο και τον πανικό που επικράτησε μέσα στην παμπ. Ένας άνδρας είναι πεσμένος στο πάτωμα, με αίματα στα χέρια του και στο παντελόνι του, ενώ δίπλα του, ένας άλλος άνδρας, προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία.

Στο βίντεο της Sun φαίνεται κάποιος να αιμορραγεί, στο πάτωμα μίας παμπ, ενώ γύρω του επικρατεί το χάος. Κάποιος άλλος, πιθανότατα αστυνομικός σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, προσπαθεί να τον βοηθήσει. Στις χαοτικές σκηνές που καταγράφονται, αστυνομικός φωνάζει στον κόσμο να ανέβει στον επάνω όροφο, κατευθύνοντας τους πανικόβλητους πολίτες μακριά από τους τρεις τρομοκράτες.

Ο Τζακ Σαντού ήταν στην παμπ όταν είδε κάποιους να μπαίνουν, κρατώντας μαχαίρια. Είπε στην Sun ότι είδε να τραυματίζουν κάποιον που ήταν πίσω του και να πετάγεται το αίμα. «Ανθρωποι πετούσαν καρέκλες και ποτήρια έξω, πίστεψα ότι ήταν καβγάς. Μετά κατάλαβα ότι ήταν κάτι περισσότερο, ο κόσμος έτρεχε. Αμέσως μετά, μπήκαν μέσα. Ο κόσμος ούρλιαζε ”έχουν μαχαίρια”», περιέγραψε. Μέσα στον πανικό και γύρω στο 26ο δευτερόλεπτο, ακούγεται ένας άνδρας να λέει στα ελληνικά: «Έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει». Δείτε το βίντεο:

NO COMMENTS

Leave a Reply