Μπριζίτ Μακρόν στο GreekReporter: «Έλληνες σας αγαπώ»

Μπριζίτ Μακρόν στο GreekReporter: «Έλληνες σας αγαπώ»

Μπορεί η Μπριζίτ Μακρόν να έφυγε από την Ελλάδα και να μην μάθαμε τελικά τι της άρεσε περισσότερο στην χώρα μας, αλλά η ίδια έδωσε μία ολοκληρωμένη απάντηση από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται με αφορμή τις εργασίες στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Το GreekReporter.com κατάφερε να ξεκλέψει μερικές δηλώσεις από τον Μπριζίτ και τον Εμμανουέλ Μακρόν σχετικά με την επίσκεψή τους στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το τι την εντυπωσίασε περισσότερο στην χώρα μας, η Μπριζίτ απάντησε αμέσως η Πνύκα και ο Παρθενώνας. Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν θυμόταν την ονομασία της Πλάκας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ρωτήσει κάποιον αρμόδιο, ο οποίος μετά από κάποια δευτερόλεπτα σκέψης της έδωσε την απάντηση. Η Μπριζίτ μίλησε και για τις βόλτες που έκανε στα παραδοσιακά σοκάκια, ενώ αυτό που την κέρδισε ήταν οι ιδιαίτερα θερμοί Έλληνες.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος του GreekReporter της είπε πως οι Έλληνες την αγάπησαν, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό: «Τους αγάπησα κι εγώ»! Παρόμοια ήταν και η απάντηση του Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος σε ερώτηση για το πως πέρασε στην Ελλάδα, απάντησε «Λατρεύω να βρίσκομαι στην Ελλάδα».

NO COMMENTS

Leave a Reply