Πυροβολισμοί στην καρδιά του Λονδίνου

Πυροβολισμοί στην καρδιά του Λονδίνου

Στην εκκένωση του σταθμού του μετρό Oxford Circus προχώρησαν οι αρχές του Λονδίνου. Οπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο μάρτυρα, ο σταθμός εκκενώθηκε και ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο. Η Daily Mail κάνει λόγο για πυροβολισμούς, ενώ σημειώνει πως τα καταστήματα τις περιοχές έκλεισαν το περιστατικό.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως άνθρωποι ούρλιαζαν και έτρεχαν πανικόβλητοι. Σύμφωνα με την Scotland Yard η αστυνομία δέχθηκε αρκετές κλήσεις στις 16:38 (ώρα Λονδίνου) για να ανταποκριθεί σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην Oxford Street και στον σταθμό του μετρό Oxford Circus.

«Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σαν να επρόκειτο για τρομοκρατικό συμβάν. Ενοπλοι και άοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή μαζί με την Αστυνομία Μεταφορών της Βρετανίας.

«Αν βρίσκεστε στην Oxford Street πηγαίνετε σε κάποιο κτίριο και μείνετε μέσα, μέχρι να δοθούν περαιτέρω οδηγίες. Αποφύγετε να βρεθείτε στην περιοχή της Oxford Street» αναφέρουν οι οδηγίες της Scotland Yard η οποία σημειώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Στο Twitter η British Transport Police σημειώνει: «Αξιωματούχοι ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για περιστατικό στο μετρό OxfordCircus και βρίσκονται στο σημείο».

NO COMMENTS

Leave a Reply