Κοτζιάς: Θα γίνει το τηλεφώνημα Ζάεφ σε Τσίπρα

Κοτζιάς: Θα γίνει το τηλεφώνημα Ζάεφ σε Τσίπρα

Έντονη κινητικότητα υπάρχει σήμερα για το Σκοπιανό και η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα υπάρχουν εξελίξεις, ακόμα κι εντός των επόμενων ωρών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετέβη εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και παρότι δεν ανακοινώθηκε επίσημα το αντικείμενο της συνάντησης, θεωρείται δεδομένο ότι μίλησαν για το Σκοπιανό.

Οπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο κ. Κοτζιάς εξερχόμενος από τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα και ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία Ζάεφ – Τσίπρα, απάντησε λακωνικά, αλλά και κατηγορηματικά, “θα γίνει”

Νωρίτερα το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων Makfax, μετέδιδε ότι εντός της ημέρας αναμένεται η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα, που ενδεχομένως θα «ξεκλειδώσει» τη συμφωνία για το Σκοπιανό. Έχει μάλιστα τίτλο “D-Day με αφορμή το αναμενόμενο τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα” μετά την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις που έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

NO COMMENTS

Leave a Reply