Ο Πούτιν εκπλήρωσε το όνειρο 17χρονης τυφλής κοπέλας

Ο Πούτιν εκπλήρωσε το όνειρο 17χρονης τυφλής κοπέλας

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης ετήσιας συνέντευξης Τύπου του, έδωσε μία τετ-α-τετ συνέντευξη σε έναν ξεχωριστό δημοσιογράφο. Η 17χρονη Ρεγκίνα Παρπίεβα κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της και να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο. Η Ρεγκίνα έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση και εξαιτίας της ασθένειας έχει χάσει την όρασή της από την ηλικία των οκτώ ετών.

Φιλοδοξεί να γίνει δημοσιογράφος και μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της ήταν να συναντήσει τον Πούτιν. Η επιθυμία της αυτή έγινε πραγματικότητα, καθώς ο Βλαντίμιρ Πούτιν δέχτηκε να τη συναντήσει για μία συνέντευξη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τον ρώτησε για το δώρο που θα επιθυμούσε για τη Νέα Χρονιά, με τον πρόεδρο της Ρωσίας να απαντά ότι αυτή είναι μία πολύ δύσκολη ερώτηση. Η Ρεγκίνα από την πλευρά της του χάρισε έναν σκύλο που είχε φτιάξει η ίδια, ο οποίος μάλιστα, όπως είπε ο Πούτιν, του θύμισε την αγαπημένη του Κόνι. Μετά το τέλος της συνέντευξης η Ρεγκίνα ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο να τον «δει» με τα δάχτυλά της, χαρίζοντάς του το κοπλιμέντο «είστε πολύ όμορφος».

 

NO COMMENTS

Leave a Reply