Κορωνοϊός: Ο Πούτιν προέτρεψε τους Ρώσους «να είναι έτοιμοι για κάθε εξέλιξη»

Κορωνοϊός: Ο Πούτιν προέτρεψε τους Ρώσους «να είναι έτοιμοι για κάθε εξέλιξη»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προέτρεψε σήμερα τους Ρώσους να είναι έτοιμοι για κάθε εξέλιξη σε σχέση με τον κορωνοϊό. Ο ασκών προσωρινά χρέη κυβερνήτη της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο, του ανέφερε ότι στην πόλη αυτή τη στιγμή υπάρχουν 77 ύποπτα κρούσματα κορονοϊού που βρίσκονται υπό έλεγχο στα σπίτια τους και οκτώ που βρίσκονται στο νοσοκομείο λοιμωδών νόσων.

Παράλληλα είπε ότι «προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα κρούσμα, αλλά τους ελέγχουμε όλους για κάθε ενδεχόμενο». Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε λέγοντας πως «πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε εξέλιξη και ό,τι κάνετε το κάνετε σωστά».

Οι αρχές και των 85 περιφερειών της Ρωσίας αποφάσισαν να επιβάλουν κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας εξαιτίας της απειλής του κορωνοϊού. Όλα τα σχολεία και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα , με βάση την απόφαση που έλαβαν οι αρχές των περιφερειών, περνούν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, ενώ ακυρώνονται όλες οι αθλητικές και κάθε είδους άλλες εκδηλώσεις.

NO COMMENTS

Leave a Reply