Ο Ζαμπίδης στην Ιταλία αντιμέτωπος με τον Νοτιοαφρικανό Πρωταθλητή Warren Stevelmans

Ο Ζαμπίδης στην Ιταλία αντιμέτωπος με τον Νοτιοαφρικανό Πρωταθλητή Warren Stevelmans

IMG_455Πρόταση – πρόκληση δέχθηκε ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητή του kickboxing Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Iron Mike θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό Πρωταθλητή Warren Stevelmans, ο οποίος ζει και προπονείται στην Ολλανδία.

Ο 27χρονος Stevelmans, με ύψος 1.70 και το προσωνύμιο “Chaka Zulu”, έχει ρεκόρ 65 αγώνων με 50 νίκες, 11 ήττες, 4 ισοπαλίες και 15 νοκ άουτς, ενώ ανακηρύχτηκε το 2008 Πρωταθλητής του Κ-1 ΜΑΧ Ολλανδίας κάτι που του έδωσε το διαβατήριο να αγωνιστεί στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Κ-1 ΜΑΧ στην Ιαπωνία.

Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη μέσα στο 2010, και εντάσσεται στο πλαίσιο της 19ης διοργάνωσης KICKBOXING SUPERSTAR, θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου, στο Sport Hall Palalido του Μιλάνο και θα είναι με κανόνες Κ-1, στα 71 kg. Ο νικητής θα προκριθεί στη διοργάνωση των ημιτελικών το Νοέμβριο του 2010 στο KING OF THE RING MASTERS WORLD GRAND PRIX στο Μιλάνο.

Αυτός θα είναι ο 159ος αγώνας στην καριέρα του Iron Mike, ο οποίος έχει ήδη 141 νίκες και 84 νοκ άουτς. Τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Ιταλία ήταν το 2003 όπου και κέρδισε τον Ταϊλανδό Wanlop SitPholek και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της King of the Ring. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 18/3 και στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Αποστόλου (βοηθός προπονητή του Γιώργου Μάλλιου) και ο γυμναστής Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ιταλία, ο Πρωταθλητής μας θα ανακοινώσει και την έναρξη της λειτουργίας του “ZAMBIDIS CLUB”, της πρώτης του Σχολής στην περιοχή της Γλυφάδας.

NO COMMENTS

Leave a Reply