Νέο Γερμανικό …«συμπέρασμα»: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»!

Νέο Γερμανικό …«συμπέρασμα»: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»!

ZPack.aspxΗ άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες δημοσιεύεται στην ιστοσελίδας της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung. O Γερμανός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ, στο δημοσίευμά του, καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει «χωρίς πολλά λόγια» ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.
Μάλιστα ο Κιλμπ επιχειρεί να… ψυχολογήσει τον ελληνικό λαό , καταλήγοντας ότι η διαφορετικότητα στην «καταγωγή» υποκαθίσταται από τη συλλογική συνένωση μπροστά στην αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού.
«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, με πηχυαίο τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!», καθώς και την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο εξώφυλλο του γερμανικού Focus, καταγγέλλοντας την ελληνική «απάτη στην οικογένεια της Ευρωζώνης», σειρά έχει η γερμανική αμφισβήτηση στην έννοια της ελληνικότητας.
(Πηγή: Tα Νέα)

1 COMMENT

  1. ειναι απιστευτα αυτα που διαβαζω!ειμαι μια 17χρονη μαθητρια λυκειου και αντι να βλεπω αναπτυξη-σεβασμο κτλ βλεπω πισωπλατα μαχαιρωματα απο μια χωρα που δυστυχως αποτελεσαι εναν απο τους μεγαλυτρους φασιστες και δολοφονους της ιστοριας!λυπουμαι που τα λεω αυτα!αλλα δεν γινεται να βαδιζουμε σε μια πορεια για ενα μελλον σπαρμενο με διχονιες και παραπληροφοριση! επιτελους! ειμαστε ολοι ιδιοι αλλα χωρις να σημαινει αυτο οτι χανουμε την μοναδικοτητα μας…κυριως ομως ειμασε ισοι και ισοτημοι κατι που πρεπει να το καταλαβουν ολοι και να σεβαστουν,με το να ριχνουν μονο ευθυνες (εδω για την παρουσα οικονομικη κριση) χωρις να εχουν το θαρρος να αντιμετοπισουν τις δικες τους δεν νομιζω πως οδηγει καπου παρα στο αδιεξοδο!!

Leave a Reply